Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Резултати од аудицијата на НУ Филхармонија на РСМ

Објавено на: 09 мај 2022

Почитувани,

во прилог е доставениот допис од НУ Филхармонија на РСМ во кој можете да погледнете кои студенти ја положиле аудицијата и ќе настапат како солисти на концертот со оркестарот на НУ Филхармонија на РСМ кој ќе се одржи на 9.06.2022 година.

Известување за аудиција ФМУ.pdf