Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

СРЕДБА СО МАТУРАНТИ ОД СРЕДНИТЕ МУЗИЧКИ УЧИЛИШТА НА РС МАКЕДОНИЈА НА 6 ЈУНИ 2022 г. (ПОНЕДЕЛНИК) ВО 12 ЧАСОТ ПРЕКУ ПЛАТФОРМАТА ZOOM

Објавено на: 31 мај 2022

Факултетот за музичка уметност - Скопје организира средба со матурантите од средните музички училишта на РС Македонија за да им ја претстави својата дејност и да ги запознае со процесот на полагање приемни испити. Средбата е закажана за 6 јуни 2022 г. (понеделник) со почеток во 12 часот преку платформата zoom.

На средбата учесниците треба да се приклучат со своето име и презиме и со вклучена видеокамера.

 
Линк за приклучување:

https://us06web.zoom.us/j/84783319865

Meeting ID: 847 8331 9865