Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерт на студенти од вокално - инструменталните оддели на ФМУ - Скопје

Објавено на: 16 декември 2014

На 16.12.2014 година, со почеток во 19:00 часот, во Концертната сала на Факултетот за музичка уметност - Скопје ќе се одржи концерт на студенти од вокално - инструменталните оддели, во склоп на циклусот концерти „Musica Viva“.


Во прилог може да ја погледнете програмата: