Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

„Сеќавање на Леонид Коган“ - 17.12.2014

Објавено на: 17 декември 2014

На 17.12.2014 година, со почеток во 19:00 часот, во Концертната сала на Факултетот за музичка уметност - Скопје ќе се одржи концерт во чест на Леонид Коган - „Сеќавање на Леонид Коган“, во склоп на циклусот концерти „Musica Viva“.


Во прилог може да ја погледнете програмата: