Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Пријавување на испити во зимскиот испитен рок

Објавено на: 22 декември 2014

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗА ЗИМСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА, ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 22.12.2014 - 30.12.2014.

 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ:

-       ИНДЕКС;

-       ПРИЈАВИ ЗА ИСПИТИ, СО УПЛАТА ЗА АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА ОД 50 ДЕНАРИ.

 

 НАПОМЕНАСтудентите од I, II и III година, во предвидениот период задолжително треба да ги пријават испитите и во електронскиот студентски сервис Iknow. 

Упатството за електронско пријавување на испити е објавено на веб страната на Iknow.