Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерт на хорска духовна музика - хор „Драган Шуплевски“

Објавено на: 23 декември 2014

На 23.12.2014 година, во црквата „Св. Богородица“ се одржа концерт на хорска духовна музика со хорот „Драган Шуплевски“ при ФМУ - Скопје и под диригентската палка на проф. м-р Сашо Татарчевски.

Програма: