Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Предавање на Кери Смолмен (Велика Британија)

Објавено на: 29 јануари 2015

Во соработка со Филозофското друштво на Македонија и Амбасадата на Велика Британија во Република Македонија, во рамките на „Месецот на британската филозофија“, на 3 февруари 2015 година со почеток во 15:00 часот, во малата сала на Факултетот за музичка уметност-Скопје предавање ќе одржи гостинката од Оксфорд, Кери Смолмен. Предавањето е насловено:

Трансатлантски дијалози: Британија, Америка и изворите на попот