Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

"In the Key of Life"-концерт популарни жанрови

Објавено на: 19 февруари 2015

На 24.2.2015 (вторник) со почеток во 20:00 часот во салата Фросина на МКЦ студентите од студиските програми по популарни жанрови на ФМУ-Скопје ќе одржат концерт насловен како "In the Key of Life".

Влезот е слободен.