Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конкурси

Објавено на: 09 јуни 2021

Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје во учебната 2021-2022 година

 РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА УПИС НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ (ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ) НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА &n...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 08 јануари 2021

Конкурс за втор циклус студии, во вториот уписен рок од учебната 2020/2021 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2020/2021   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 22 октомври 2020

Прелиминарна листа на пријавени кандидати за трет циклус студии

Прелиминарна листа на пријавени кандидати кои не ги исполнуваат условите за запишување на третиот циклус студии - докторски студии на студиската програма за Музичка интер...
прочитај повеќе >>