Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конкурси

Објавено на: 23 јануари 2020

Пријавување за упис на втор циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок во учебната 2019/2020 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 08 октомври 2019

Прелиминарни ранг листи на кандидати пријавени за упис на трет циклус - докторски студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

Во прилог може да се погледнат прелиминарните ранг листи на кандидати пријавени за упис на трет циклус - докторски студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во у...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 24 септември 2019

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020  ПРИЈАВУВАЊЕТО ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 24 септември 2019

Продолжување на рокот за пријавување на втор циклус студии во учебната 2019/2020 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020   СЕ ИЗВЕСТУВА...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 11 септември 2019

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА УПИС ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020   ПРИЈАВУВАЊЕТО ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 25 јули 2019

Пријавување на кандидати за упис на втор циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2019/2020   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ЗА...
прочитај повеќе >>