Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 18 септември 2017

Одржан првиот академски час за новата генерација на студенти запишани во академската 2017/2018 година

На 15.9.2017 година, во Концертната сала на Факултетот за музичка уметност - Скопје, се одржа Свечен Прв академски час и доделување на индексите на новата генерација запи...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 14 септември 2017

Пријавување на кандидати во I година, во третиот уписен рок, во учебната 2017/2018 година

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2017/2018   ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 13 септември 2017

Запишување на примените кандидати од вториот уписен рок, во учебната 2017/2018 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА   Запишувањето на примените кандидати, пријавени во ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 04 септември 2017

Распоред на приемни испити, за кандидатите пријавени во вториот уписен рок во учебната 2017/2018 година

Почитувани кандидати, во прилог е објавен распоредот за полагање на приемните испити за кандидатите пријавени во вториот уписен рок во учебната 2017/2018 година.&nbs...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 01 септември 2017

Пријавување на кандидати за упис на прв циклус студии, во вториот уписен рок, во учебната 2017/2018 година

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2017/2018   ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 25 август 2017

Соопштение за запишување на примените кандидати од првиот уписен рок, во учебната 2017/2018 година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА   Запишувањето на примените кандидати, пријавени во п...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 25 август 2017

Подготвителна настава за заинтересирани кандидатите за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок, во учебната 2017/2018 година

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА  НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ   ...
прочитај повеќе >>