Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распореди/Испити

Објавено на: 25 септември 2018

Променет распоред со точна саатница за приемниот испит по солфеж за кандидатите пријавени во третиот уписен рок во учебната 2018/2019 година

Се известуваат сите кандидати пријавени за упис во прва година на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во третиот уписен рок, дека распоредот за приемните испити е об...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 19 септември 2018

Распоред на приемни испити за кандидатите пријавени во вториот уписен рок

Се известуваат сите кандидати за упис на прв циклус студии, пријавени во вториот уписен рок во учебната 2018/2019 година, дека распоредот на приемните испити е поставен в...
прочитај повеќе >>