Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Резултати од приемни испити, одржани на 2.9.2022 година

Објавено на: 02 септември 2022

Почитувани кандидати, 

во прилог може да ги погледнете резулататите од приемните испити за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, одржани на 2.9.2022 година. 

Музикологија.pdf Етномузикологија.pdf