Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Повторување на избор на претседател на Факултетското студентско собрание за студентите од четврта година на Факултетот за музичка уметност - Скопје

Објавено на: 12 март 2024

Почитувани студенти, 

во прилог може да ја погледнете Одлуката со која се распишува повторен избор на претседател на Факултетското студентско собрание за студентите од четврта година на Факултетот за музичка уметност - Скопје.

Изборите ќе се одржат на 14.3.2024, од 13 до 14 часот. 

ОДЛУКА ФСС.pdf