Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Предавање на тема „Modern Historicism“ на ФМУ - Скопје

Објавено на: 18 април 2018

Денес, 18.04.2018 година, со почеток од 10 часот во Концертната сала на ФМУ - Скопје ќе се оджи предавање на тема „Modern Historicism“ од унгарскиот еминентен пијанист, Саболч Илеш.