Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерт на Камернот оркестар „Солисти на ФМУ“

Објавено на: 07 мај 2018

На 8.5.2018 година во малата сала на Македонската филхармонија со почеток од 20 часот, ќе се одржи концерт на Камернот оркестар „Солисти на ФМУ“ под диригентското водство на проф. м-р Борјан Цанев. Како солисти ќе настапат студентите: Љубица Делева, Лида Алиу, Пандорка Јанаќиева, Јана Каевска и Димитар Михајловски.