Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Известување за јунската испитна сесија 2019/20

Објавено на: 29 мај 2020

Почитувани колеги и студенти,

во прилог можете да го видите известувањето во врска со јунската испитна сесија 2019/20.

Известување за jунската сесија.pdf