Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Прелиминарна ранг листа на кандидати пријавени за упис на прв циклус студии, во вториот уписен рок

Објавено на: 23 септември 2021

Прелиминарна ранг листа на кандидати пријавени за упис на прв циклус студии на Факулетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок од учебната 2021/2022 година.

Прелиминарна ранг листа.pdf