Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Прв академски час во учебната 2021/22: Обраќање на деканот на ФМУ – Скопје и доделување на индексите на студентите запишани на прва година

Објавено на: 01 октомври 2021

Прв академски час: Обраќање на деканот на Факултетот за музичка уметност – Скопје, проф. м-р Живко Фирфов до студентите запишани на прва година во академската 2021/2022 година

1 октомври 2021 година, ФМУ – Скопје