Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 10 ноември 2020

Професори на ФМУ – Скопје добитници на годишните награди за најдобри научници и уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје за 2019 година

На 10-ти ноември 2020 година на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје беа промовирани добитниците на годишните награди за нај...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 26 октомври 2020

Одлука за распишување избори за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Факултетот за музичка уметност - Скопје за учебната 2020/2021 година

Во прилог можете да ја видите Одлуката за распишување избори за претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Факултетот за музичка уметност - Скопје за у...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 02 октомври 2020

Доделување на индексите на студентите запишани на прва година во академската 2020-2021 година на Факултетот за музичка уметност – Скопје

На 2 октомври 2020 година во 10 часот во аулата на Факултетот за музичка уметност – Скопје продеканот за настава вонр. проф. д-р Александар Димитријевски им ги доде...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 01 октомври 2020

Прв академски час во условите на COVID-19: Обраќање на деканот на Факултетот за музичка уметност – Скопје проф. м-р Живко Фирфов

Прв академски час во условите на COVID-19: Обраќање на деканот на Факултетот за музичка уметност – Скопје проф. м-р Живко Фирфов до студентите запишани на...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 26 септември 2020

РОКОВИ И УПАТСТВА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2020/2021

РОКОВИ И УПАТСТВА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2020/202...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 24 септември 2020

Конечни ранг листи за запишување на студенти во вториот уписен рок 2020/2021, термини за запишување и потребни документи

Почитувани студенти,Во продолжение може да ги погледнете конечните ранг листи за запишување. Воедно ве известуваме дека на 25ти септември 2020 година, во периодот о...
прочитај повеќе >>