Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 11 декември 2015

Вечер на француска музика

На 11.12.2015 година (петок) со почеток во 19:00 часот во концертната сала на ФМУ-Скопје ќе се одржи концерт на француска музика, во присаство на амбасадорката и гости од...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 09 декември 2015

12.12.2015 (сабота) - работен ден

С О О П Ш Т Е Н И Е Министерството за труд и социјална политика објави дека “Денот на дрвото - засади ја својата иднина” кој се одбележа во текот на мината...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 26 ноември 2015

Пријавување за аудиции за учество во Медитеранскиот оркестар за млади (Франција)

Се известуваат студентите дека во тек е пријавување за аудиции за учество во Медитеранскиот оркестар за млади од Франција. Заинтересираните кандидати може да се приј...
прочитај повеќе >>