Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 05 октомври 2015

Наградени студенти

Маријана Јаневска, студент во 4-та година на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во класата на доц. м-р Дарија Андовска, е добитник на првата награда за композиција ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 21 септември 2015

Запишување на примените кандидати од третиот уписен рок, во учебната 2015/2016 година

 Запишувањето на примените кандидати, пријавени во третиот уписен рок во учебната 2015/2016 година, ќе се врши на 22-ри септември, 2015 година.  Потребни докум...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 17 септември 2015

Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии - докторски студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е  за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во учебната 2015/20...
прочитај повеќе >>