Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Концерти

Објавено на: 16 декември 2014

Концерт на студенти од вокално - инструменталните оддели на ФМУ - Скопје

На 16.12.2014 година, со почеток во 19:00 часот, во Концертната сала на Факултетот за музичка уметност - Скопје ќе се одржи концерт на студенти од вокално - инструменталн...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 11 декември 2014

Свечен концерт по повод 48 години од основањето на Факултетот за музичка уметност - Скопје

На 6.12.2014 година во Македонската опера и балет, се одржа Свечен концерт по повод 48 години од основањето на Факултетот за музичка уметност - Скопје на кој учествуваа п...
прочитај повеќе >>