Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Конкурси

Објавено на: 17 септември 2021

Резултати од приемни испити, за кандидатите пријавени во вториот уписен рок

Почитувани кандидати, во прилог резултати од проверките на знаењата и умеењата (приемните испити) на кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 16 септември 2021

Распоред за приемни испити, за студентите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок

Распоред за приемни испити за студентите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок од учебната 2021/2022 го...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 13 септември 2021

Број на преостанати слободни места за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок

Почитувани кандидати,  во прилог може да го погледнете бројот на преостанати слободни места за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје,...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 13 септември 2021

Рокови и упатства за пријавување на кандидати за упис на прв циклус студии (додипломски студии) на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок, во учебната 2021/2022 година

 РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК, ЗА УПИС НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ (ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ) НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО УЧЕБНАТ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 09 септември 2021

Конечни ранг листи на примени кандидати за запишување на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

Почитувани кандидати, во прилог може да ги погледнете конечните ранг-листи на примени кандидати за запишување на прв циклус студии на студиските програми на Факултетот за...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 09 септември 2021

Запишување на примените кандидати за запишување на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА   Запишувањето на примените кандидати, пријавени во п...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 07 септември 2021

Прелиминарна ранг-листа на кандидати за запишување на прв циклус студии на студиските програми на Факултетот за музичка уметност - Скопје

Почитувани кандидати,  во прилог може да ја погледнете прелиминарната ранг-листа на кандидати за запишување на прв циклус студии на студиските програми на Факултето...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 02 септември 2021

Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии (магистерски студии) на Факултетот за музичка уметност - Скопје

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ (МАГИСТЕРСКИ СТУДИИ) НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ – СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ОД УЧЕБНАТА 202...
прочитај повеќе >>