Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 30 ноември 2016

50 години - Факултет за музичка уметност - Скопје - Јубилеен концерт!

На 6-ти декември 2016 година (вторник), Факултетот за музичка уметност - Скопје ќе одбележи 50 години од основањето на Факултетот!По повод 50-годишнината на Факултетот, в...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 19 октомври 2016

Запишување на пријавените кандидати за упис на втор циклус студии

С О О П Ш Т Е Н И Е Се известуваат кандидатите пријавени за упис на втор циклус студии на студиските програми на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во учебната 201...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 19 септември 2016

Запишување во прва година на примените кандидати, пријавени во третиот уписен рок 2016-2017

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ КАНДИДАТИ ОД ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА    Запишувањето на примените кандидати, пријаве...
прочитај повеќе >>