Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 24 ноември 2014

Јавна презентација на студентите од студиската програма за современ танц

На 22.11.2014 се одржа јавна презентација на студентите од насоката за современ танц по серијата на предавања реализирани со кореографот Игор Киров. Киров во изминатиот п...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 14 ноември 2014

Семинар по флејта со реномираниот флејтист Емануел Пају од Франција

Реномираниот флејтист Емануел Пају од Франција на 13.11.2014 година одржа семинар на Факултетот за музичка уметност - Скопје на кој учествуваа студентите од студиската пр...
прочитај повеќе >>