Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 14 јуни 2017

НАЈНОВИ ИЗМЕНИ ***Есенска испитна сесија 2016/207 (август - септември)***

Почитувани студенти,во прилог се објавени термините за полагање на испитите во есенската испитна сесија 2016/2017 (август - септември). Термините за пријавување на испит...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 23 мај 2017

Одбележан патрониот празник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и 68 - годишнината од неговото основање

На 22.5.2017 година, во Македонската опера и балет, се одбележа патрониот празник и 68 годишнината од постоењето на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Ско...
прочитај повеќе >>