Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 17 септември 2015

Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии - докторски студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е  за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во учебната 2015/20...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 15 септември 2015

Пријавување за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во третиот уписен рок, во учебната 2015/2016

РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ, ПОЛАГАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК ПРИЈАВУВАЊЕТО НА КАНДИДАТИТЕ ВО ...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 10 септември 2015

Прв академски час за студентите запишани во I година, во академската 2015/2016

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ЗА ПРВ ПАТ ЗАПИШАНИ ВО УЧЕБНАТА 2015/2016   СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ВО ПРВА ГОДИНА НА СТУДИСКИТЕ ПРОГР...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 10 септември 2015

Измена на термини за запишување на зимски семестар во учебната 2015/2016 година, за студентите од II, III и IV година

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД II, III И IV ГОДИНА   ЗАПИШУВАЊЕТО НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2015/2016 ГОДИНА ЌЕ СЕ ВРШИ ПО СТУДИС...
прочитај повеќе >>

Објавено на: 03 септември 2015

Конкурс за упис на втор циклус студии на студиските програми на Факултетот за музичка уметност - Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ - СКОПЈЕ, ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК, ВО УЧЕБНАТА 2015/2016    СЕ ИЗВЕСТУВААТ ...
прочитај повеќе >>