Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

ERASMUS+ Конкурс за мобилност на студенти и наставници за академската 2016/2017 година

Објавено на: 27 септември 2016

ERASMUS+ Конкурс за мобилност на студенти и наставници за академската 2016/2017 година

KONKURS 2016-17c_21280_660.doc

Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори