Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Пријавување на испити за есенската испитна сесија 2016/2017

Објавено на: 14 јуни 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗА ЕСЕНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА (АВГУСТ – СЕПТЕМВРИ 2017), ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 10.08. - 15.08.2017 ГОДИНА.

 Потребни документи:               

  • Индекс;
  • Пријави за испити со уплати за административни такси од 50 денари (студентите може да ги пријават само испитите за кои добиле потпис од предметниот професор).

 

 НАПОМЕНА:

Студентите имаат обврска пред доставувањето на пријавите, испитите ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги пријават и во електронскиот студентски сервис IKNOW и задолжително да ги внесат кодовите од електронски уплатените таксени марки.

 


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори