Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Испит од втор циклус студии - Исмет Беџети

Објавено на: 22 јуни 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

На 30.6.2017 (петок), со почеток во 9:30 часот, ќе се одржи одбрана на испит од втор циклус студии од студиската програма по МУЗИЧКИ НАУКИ на студентот ИСМЕТ БЕЏЕТИ.

             

Комисија:       Проф. д-р Викторија Коларовска Гмирја

                      Проф. Живоин Глишиќ

                      Вонр. проф. д-р Горан Начевски

 


Огласна табла

Оперски гала концерт „Млади оперски надежи-Коста Трпков“! Студенти по соло пеење настапуваат како солисти со оркестарот на Македонската опера и балет, под диригентско водство на Дијана Илкоска. Понеделник, 12.6.2017, со почеток во 20:00 часот, во салонот на МОБ!

10/06/2017

<< Затвори