Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Известување за наставата по хармонија

Објавено на: 12 јуни 2020

Почитувани студенти,

По барање на проф. Живоин Глишиќ, закажаната настава од 15.06 до 30.06.2020 година со физичко присуство на предметите Хармонија 2, Хармонија 4 и Теорија на музиката со хармонија 4 (Популарни жанрови) на ФМУ - Скопје се откажува.

За начинот на кој што професорот ќе ја изведе наставата, ќе ве информираме дополнително.

ФМУ – Скопје