Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА ДЕКЕМВРИ, ЗИМСКИ СЕМЕСТАР, УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Објавено на: 30 ноември 2020

Во прилог можете да го видите распоредот на часови со физичко присуство за месец декември од зимскиот семестар, учебна 2020/2021 година. Распоредот е ажуриран на 25.12.2020 година.

Распоред со физичко присуство 6 12 2020.pdf