Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Зимска испитна сесија (јануари - февруари 2021)

Објавено на: 14 јануари 2021

Почитувани,

во прилог можете да ја погледнете зимската испитна сесија (ажурирана на 22.01.2021 година).

Зимска испитна сесија 2201 2021.pdf