Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА (Јануари - Февруари 2022 год.)

Објавено на: 12 јануари 2022

Почитувани,

во прилог можете да ја погледнете зимската испитна сесија (ажурирана на 02.02.2022 год.)

Зимска испитна сесија 2701 2022.pdf