Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Распоред на приемни испити за кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок 2022/2023 година

Објавено на: 15 септември 2022

Почитувани кандидати, 

во прилог може да го погледнете распоредот на приемни испити за кандидатите пријавени за упис на прв циклус студии на Факултетот за музичка уметност - Скопје, во вториот уписен рок од учебната 2022/2023 година.

Распоред приемни испити 2 рок 2022.pdf