Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

OТВОРЕН ПОВИК за доделување 40 (четириесет) стипендии од Фондацијата „Атанас Близнакоф“

Објавено на: 28 јуни 2024

Почитувани студенти,

Отворен е повикот за доделување стипендии од Фондацијата „Атанас Близнакоф“

За повеќе информации за аплицирање и за потребната документација се достапни на следниот линк: https://macedonia2025.com/otvoren-povik-za-dodeluvanje-40-stipendii-studenti/ 

Краен рок за аплицирање на повикот е 20 (дваесети) август 2024 година.