Универзитет 'Св.Кирил и Методиј' во Скопје Факултет за музичка уметност - Скопје

Новости

Објавено на: 14 ноември 2014

Семинар по флејта со реномираниот флејтист Емануел Пају од Франција

Реномираниот флејтист Емануел Пају од Франција на 13.11.2014 година одржа семинар на Факултетот за музичка уметност - Скопје на кој учествуваа студентите од студиската пр...
прочитај повеќе >>